Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Termen Depunere Cerere Retrocedare Teren

Termen Depunere Cerere Retrocedare Teren

(4) pentru situațiile prevăzute la art. 1 se aplică în mod corespunzător.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate. (4) pentru situațiile prevăzute la art. 1 se aplică în mod corespunzător.

Http Www Hamangiu Ro Upload Cuprins Extras Retrocedarea Terenurilor Legea Nr 181991 Extras Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
(4) pentru situațiile prevăzute la art. (1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului. 1 se aplică în mod corespunzător.

(1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului.

D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate. (4) pentru situațiile prevăzute la art. (2), (2^1), (2^2) și (7) ale art.

D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate. (1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului. 1 se aplică în mod corespunzător.

Termen Limită Pentru Cererile De Retrocedare 6 Decembrie Deșteptarea Ziarul Bacăului
vizitati articolul complet aici : https://www.desteptarea.ro/termen-limita-pentru-cererile-de-retrocedare-6-decembrie/
(4) pentru situațiile prevăzute la art. (1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului. D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate.

(1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului.

(4) pentru situațiile prevăzute la art. D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate. (1) comisia specială de retrocedare va transmite cererea de retrocedare unității deținătoare, care are obligația de a o soluționa în termen de 60 de zile de la data completării dosarului.

1 se aplică în mod corespunzător. (4) pentru situațiile prevăzute la art. D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate.

Legea Retrocedărilor A Fost Publicată In Forma Oficială Consultă Integral Actul Normativ Legestart
vizitati articolul complet aici : https://legestart.ro/legea-retrocedarilor-a-fos-publicata-in-forma-oficiala-consulta-integral-actul-normativ/
(2), (2^1), (2^2) și (7) ale art. D) dacă, pe baza verificărilor pe teren, titularii drepturilor de proprietate sunt de acord cu amplasamentele corectate și cu suprafețele reduse și propuse de persoana autorizată, pe baza măsurătorilor efectuate, acesta va lua act de acordul proprietarilor din sector, pe baza declarațiilor acestora cuprinse în fișele interviu semnate. (4) pentru situațiile prevăzute la art.

1 se aplică în mod corespunzător.

(2), (2^1), (2^2) și (7) ale art. 1 se aplică în mod corespunzător. (4) pentru situațiile prevăzute la art.

Posting Komentar untuk "Termen Depunere Cerere Retrocedare Teren"